Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 568380   |    |  Avís legal
ITE
ITE

és el mitjà que regula la Administració per tal de verificar que els propietaris mantenen els edificis en un correcte estat de manteniment i ús efectiu. Una ITE es composa de tres passos:

1- La inspecció visual dels elements comuns de l’edifici. Si durant aquesta inspecció es detecten deficiències que comportin risc imminent per a les persones, s’ha de comunicar immediatament tant a la propietat com a l’ajuntament perquè s’adoptin les mesures urgents oportunes.

2- La redacció de l’informe de la inspecció tècnica i qualificació de l’estat de l’edifici. Segons les deficiències detectades, pot ser necessari la realització d’obres de reparació i el consegüent certificat de final d’obres.

3- El certificat d’aptitud emès per l’administració.


 

____________________________________________________________________________________________________________________________________
 


Pl. Ciutat de Figueres, 1 bxs - 17003  - Girona  -  Tel. 972 414 096  -  Fax. 972 211 162  - arquidam@coac.net