Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 568380   |    |  Avís legal
Cèdula d’habitabilitat
Cèdula d’habitabilitat

La cèdula d’habitabilitat és un document que emet la Generalitat de Catalunya, mitjançant la direcció general d’habitatge, que acredita que l’habitatge compleix els requisits mínims d’habitabilitat descrits en el decret 55/2009, condicions d’habitabilitat dels habitatges i la cèdula d’habitabilitat, de 9 d’abril de 2009, que dòna resposta a la llei 18/2007, dret a l’habitatge, en la definició de les condicions de qualitat que els habitatges han de tenir per complir la seva funció social.

Es imprescindible tenir la cèdula d’habitabilitat en qualsevol transmissió, per venda, lloguer o cessió d’ús, incloses les derivades de segones i successives transmissions, així com per poder donar-se d’alta dels serveis d’aigua, gas i electricitat. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________
 


Pl. Ciutat de Figueres, 1 bxs - 17003  - Girona  -  Tel. 972 414 096  -  Fax. 972 211 162  - arquidam@coac.net