Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 568379   |    |  Avís legal
Valoracions
Valoracions

La taxació és un informe o certificat de valoració, realitzat per un professional, que recull, de forma justificada, el valor d’un bé, en funció de uns paràmetres prèviament establerts, com la qualitat dels materials, la xarxa de comunicacions o la zona en la que està situat l’immoble.

La finalitat de la taxació pot ser diversa: hipotecària, per tal d’accedir a una hipoteca, de conneixement de valor per qüestions patrimonials, per peritacions judicials, fiscals i d’altres.

La taxació d’un habitatge és un dels tràmits menys coneguts en el procés de compra de un immoble i un dels més importants, ja que d’ell depen la quantitat que el banc presta per financiar la seva adquisició.

La realització d’aquest informe competeix a un professional anomenat taxador que calcularà el valor del immoble d’acord a unes normes de valoració. Per la finalitat hipotecària, el taxador ha de pertànyer a una societat de taxació homologada. El seu procediment de treball és minuciós i rigurós.

El taxador, a més a més, té dret a demanar al client tota la informació necessària per dur a terme l’informe, com per exemple còpia del projecte d’execució, memòria de qualitats, etc. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________
 


Pl. Ciutat de Figueres, 1 bxs - 17003  - Girona  -  Tel. 972 414 096  -  Fax. 972 211 162  - arquidam@coac.net